محمد نوروزی ، خبرنگار بحرالعلوم نیوز ، 30 شهریور1401
منطقه ونایی بروجرد قطب تولید بهترین و با کیفیتترین خیارشور در کشور است.
خیار سبز محصول غالب کشاورزان ونایی است.
مسئول جهاد کشاورزی اشترینان خاک حاصلخیز، آب شیرین و هوای خنک این منطقه را عامل اصلی تولید خیار شور بی نظیر در این منطقه عنوان کرد.
شهاب پیردایه گفت:۲۵۰ کارگاه خانگی تولید خیار شور به صورت سنتی و ۲۰ کارگاه به صورت صنعتی و نیمه صنعتی در روستای ونایی به کار تولید خیار شور مشغولند و اقتصاد روستا به تولید و صادرات این محصول متکی است.
منطقه ونایی بروجرد سالانه بیش از ۷ هزارتن خیارشور تولید میکند که با برنامه ریزی درست و حمایت مسئولان قابلیت افزایش چند برابری تولید را هم دارد.