( Bahrololoom News ( News Site: Cultural and Social

۳۳ مطلب در شهریور ۱۴۰۱ ثبت شده است

با نوجوان‌ سلبریتی‌زده‌مان چه کنیم؟

محمد نوروزی ، خبرنگار بحرالعلوم نیوز ، 31 شهریور1401

بدون تعارف، این روزها بسیاری از سلبریتی ها با زندگی سرتاسر پوشالی و ساختگی شان در فضای مجازی افسار زندگی نوجوان های مان در زندگی حقیقی را به دست گرفته‌اند. اوضاع به سمتی پیش می‌رود که برخی از این نوجوان‌ها به تقلید بی سر و صدا از آن ها رضایت نمی‌دهند و در پارک ها و خیابان ها اقدام به تولید محتوا با ظاهر و لحنی شبیه به همان سلبریتی ناهنجار می‌کنند. اما ریشه و دلیل این رفتارها کجاست؟ دکتر «مجید صفاری نیا»روانشناس و رییس انجمن روانشناسی اجتماعی ایران در این گفتگو به این سوال پاسخ می‌دهند.

هرچه جنجالی‌ترو معروف‌تر بهتر؛ این قانون نانوشته این روزهای جامعه و البته فضای مجازی برای سلبریتی‌ شدن و افرادی است که بدون هیچ دستاوردی، نامشان بر سر زبان‌ها افتاده است. افرادی که شاید نهایت هنرشان، ظاهر سرتا پا گرانقیمت و مارک‌دارشان باشد که می‌تواند دل هر نوجوانی را بلرزاند و رویای شبیه به آن‌ها شدن را در سرش بپروراند. اما چه می‌شود که نوجوان‌ها و جوان‌هایمان تا به این اندازه غرق در سبک زندگی اصطلاحا سلبریتی‌ها و اینفلوئنسرهایی با زندگی پوشالی می‌شوند؟ شاید چون قهرمان بهتری به آن‌ها معرفی نکرده‌ایم. این را دکتر مجید صفاری‌نیا، روانشناس و رئیس انجمن روانشناسی اجتماعی ایران می‌گوید که معتقد است هنوز برای تغییر این رویه وقت داریم. 

آقای دکتر در چند سال گذشته  به خودمان که  آمدیم نوجوان‌‎ها و جوان‌هایمان را غرق در رویای زندگی مشابه با سلبریتی ها دیدیم .آن ها عکس سلبریتی‌ها را بر در و دیوار اتاقشان زده‌اند و از مخاطبان پرو پاقرص صفحه‌شان در شبکه‌های اجتماعی هستند؛ چه شد که به اینجا رسیدیم؟

این موضوع عجیبی نیست و اتفاقی است که در همه دنیا رخ می‌دهد؛ اما موضوع مهم این است که این سلبریتی‌ها چه کسانی هستند که حالا تبدیل به الگوی فرزندان ما شده‌اند. در واقع واژه سلبریتی به معنای ستاره یا کسی که در یک رشته خاص مانند ورزش، موسیقی، بازیگری، طراحی و ... شاخص است و عده‌ای به او علاقه مند هستند و دوستش دارند. البته که در تعریف سلبریتی امروز، بهتر است به دو واژه دیگر یعنی قهرمان و اینفلوئنسرها هم اشاره کنیم؛ اینفلوئنسرهایی که می‌توانند تاثیرگذار و الهام‌بخش باشند.

با نوجوان‌ سلبریتی‌زده‌مان چه کنیم؟

این دسته از نوظهورترین نوع سلبریتی‌ها هستند؟

دقیقا همین‌طور است؛ چرا که این افراد در ایران ده سال پیش وجود نداشتند اما امروز زمزمه کلام بسیاری از نوجوان‌ها شده‌اند.

بسیاری از والدین از این که نوجوانان شان سلبریتی هایی با سبک زندگی نا مناسب را دنبال می کنند و مدام به دنبال محتوای جدید از آن ها در اینترنت هستند شکایت دارند.چرا فردی که تا به این اندازه ناهنجار است ناگهان افسار زندگی نوجوان یک خانواده را به دست می گیرد و آرزو می کند کاش بتواند حتی یک روز شبیه او زندگی کند؟

بدیهی است که جامعه‌ای که قهرمان‌هایش را برای نسل جوان به خوبی معرفی نکند، سلبریتی‌ها قهرمانش می‌شوند. آن‌وقت چه اتفاقی می‌افتد؟ جوانی چوپان در روستا عاشق بازیگری کره‌ای می‌شود و حتی خودش را به خاطر علاقه بیش از حد به این خانم، می‌کشد! این نشان می‌دهد که این جامعه، قهرمان‌هایش را به مردمش به خوبی نشان نداده است.

یعنی شما راه در امان ماندن نوجوان‌ها از سلبریتی‌زدگی را معرفی قهرمان ملی  می‌دانید؟

بدون شک همین است. جوان و نوجوان، به الگو نیاز دارد؛ به اینکه کسی را به خاطر نوع حرفه‌اش دوست بدارد و الگویش باشد. در چنین شرایطی، چرا ما سردار سلیمانی، علی دایی و دیگر قهرمان‌های ملی خودمان را برایش پررنگ نکنیم؟ طبیعتا اگر نتوانیم ارزش کار قهرمان‌های واقعی را به او نشان بدهیم، او هم به سراغ سلبریتی‌هایی می‌رود که این روزها در شبکه‌های اجتماعی فعال  هستند و بدون داشتن کوچکترین هنری و صرفا به دلیل داشتن دنبال‌کننده بالا و کسب درآمد زیاد، نقش قهرمان را برای نسل جوان ایفا می‌کنند.

 اینطور که معلوم است، نوجوان‌های جامعه ما، قهرمان بودن را با معروف و شناخته شده بودن اشتباه گرفته‌اند؛ در صورتی که هرکسی می‌تواند با رفتارهای نامعقول معروف شود اما قهرمان نه! در حالی که اگر قهرمان‌های واقعی را به عنوان الگوی جذاب به نسل نوجوان معرفی کنیم، نیاز به سلبریتی در جامعه روز به روز کمتر می‌شود.

با نوجوان‌ سلبریتی‌زده‌مان چه کنیم؟

اما یکی دیگر از دغدغه‌های مهم این روزها این است که خود این نوجوان‌ها دلشان می‌خواهد سلبریتی شوند.شروع به بلاگری در شبکه های اجتماعی می کنند.سعی می کنند تولید محتوا داشته باشند اما چون راهنمای درستی ندارند و از همین افراد الگو برداری می کنند شاهد پخش محتواهای نامناسب از آن ها در فضای مجازی هستیم.تا جایی که برخی از خانواده های آن ها از این محتواها ابراز شرمساری می کنند و حتی باعث قطع رابطه آن ها با اطرافیان شان می شود.چرا که دیگران این انگ را به آن ها می زنند که شما نوجوان تان را رها کرده اید و در تربیت او کوتاهی داشته اید.

چیزی که در سلبریتی‌ها برای نوجوان‌ها خیلی جذاب است، برتری‌شان است؛ برتری‌هایی که به واسطه دیده شده بدست آورده‌اند. در این در حالی است که ماهیت تکاملی انسان قائل به برابری است. اما زمانی که با نابرابری روبرو می‌شویم، نیاز به برتری‌جویی در وجود انسان شکل می‌گیرد. در واقع آن دسته از نوجوان‌هایی که تمایل به سلبریتی شدن دارند و از سلبریتی‌های امروز فضای مجازی تقلید می‌کنند، این نابرابری را در خانواده‌ و جامعه احساس کرده‌اند و سبک زندگی خودش را بر اساس برتری‌جویی پیش می‌برد. همه این رفتار ها برای بیشتر دیده شدن است که از ویژگی های دوره نوجوانی است.اما این احساس نیز باید در مسیر درست خود قرار بگیرد.گاهی همین تولید محتواها برای آینده نوجوان یک خانواده می تواند پیامد های بسیار منفی  داشته باشد.

آقای دکتر به نظر شما علاقه به سلبریتی‌ها و حتی سلبریتی شدن می تواند با نوع تربیت خانوادگی نوجوان ها ارتباط داشته باشد؟

البته که همین‌طور است؛ نوجوان‌هایی که از نظر احساسی در خانواده غنی نباشند، تمایل به شهرت و دیده شدن پیدا می‌کنند. آن‌وقت است که پیش خودش می‌گوید چرا من یک سلبریتی نباشم؟ چرا فالوور بالا نداشته باشم؟ چرا خالکوبی نکنم؟ چرا ریش بلند نگذارم؟ و او هم سعی می‌کند با رفتار، حرکات و جملاتی عجیب و جلب‌توجه کننده خودش را بر سر زبان‌ها بیندازد؛ مثل همه کسانی که تا به امروز دیده است و الگویش بوده‌اند.

 چطور می‌توانیم این احساس نیاز به دیده شدن‌های پوشالی و سطحی، بدون هیچ دستاوردی را از او بگیریم؟

بهتر است مفهوم لذت‌بخشی و شادکامی را در دنیای صنعتی امروز بررسی کنیم؛ ما چه وقتی خوشحالیم و از زندگی‌مان لذت می‌بریم؟ در سبک زندگی‌هایی که اغلب خانواده‌ها در پیش گرفته‌اند، این شادکامی زمانی احساس می‌شود که ما چیزی داشته باشیم که دیگری نداشته باشد. من برندی از لباس را بپوشم که دیگری نتواند بپوشد. این اتفاق من را متمایز می‌کند و آن‌وقت است که من از زندگی‌ام لذت می‌برم. حالا چنین سبک زندگی‌هایی را چه کسانی دارند؟ سلبریتی‌های امروزی که می‌توانند از افراد عادی جامعه متمایز باشند.

شخصا فکر می‌کنم که اگر در خانواده، ارزش و معنای تواضع، بخشندگی، چشم و دل سیری، قناعت و دیگر مفاهیمی این‌چنینی را برای کودک و نوجوان‌مان به خوبی تعریف کنیم و از آن مهمتر، آن را به صورت عملی در زندگی‌مان اجرا کنیم، او هم میل کمتری به این تمایز و برتری و سبک زندگی سلبریتی‌ها و نهایتا سلبریتی شدن خواهد داشت.

با نوجوان‌ سلبریتی‌زده‌مان چه کنیم؟

اما انگار خود خانواده‌ها هم درگیر برخی از این سلبریتی‌ها شده‌اند! چنین خانواده‌ای چطور می‌تواند به فرزند نوجوانش کمک کند؟

بله همین‌طور است؛ چرا که رویکردهای نوین خوشبختی در جامعه سرمایه‌داری امروز به ما می‌گوید که هرچه مصرف و رفاه، بیشتر باشد، فرد خوشبخت‌تر است. طبیعتا چنین جامعه‌ای نیاز به سلبریتی دارد و خودمان با دستان خودمان، افرادی را بزرگ می‌کنیم که به ما افکار و سبک زندگی ما ضربه می‌زنند!

واقعیت این است که سلبریتی‌های امروز جامعه ما، دانش کافی ندارند و پیام‌های اشتباه به مخاطبانشان می‌دهند. اما مخاطبانشان چه کسانی هستند؟ اکثرا نوجوان‌هایی هستند که در حساس‌ترین دوره از زندگی‌شان به سر می‌برند و کوچکترین اطلاعات غلطی، می‌تواند آن‌ها را به گمراهی برساند. به نظر می‌رسد که ما تا به امروز نتوانسته‌ایم آموزش درستی به نوجوان‌هایمان برای مقابله جدی با چنین پدیده‌هایی بدهیم. یعنی آن‌ها آنقدر اعتماد به نفس و عزت نفس ندارند که دل‌شان برای داشته‌های سلبریتی‌ها نلرزد و تسلیم نشوند. متاسفانه باید بگویم که در برخی مواقع، نوع تربیت ما به سمتی می‌رود که انگار خودمان هم بدمان نمی‌آید که فرزندمان معروف شود و خب چه فضایی بهتر از فضای مجازی که عرصه بدست آوردن چنین موقعیت‌هایی است. اما هنوز هم دیر نیست و بهتر است که با اغنا کردن آن‌ها در خانواده و معرفی قهرمان‌های ارزشمند، مسیر بهتری از معروف شدن بدون هیچ دانش و اندوخته‌ای، پیش پایشان بگذاریم.

گروه ایرنا زندگی

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
مجیدرضا نوروزی

فرهنگ مناسب سازی فضاهای عمومی باید در جامعه نهادینه شود

مریم خاکی ، خبرنگار بحرالعلوم نیوز ، 31 شهریور 1401

معاون عمرانی فرمانداری بروجرد گفت: با توجه به اینکه مناسب‌سازی فضاهای عمومی، اماکن دولتی و معابر زمینه را برای حضور فعال‌تر معلولان در اجتماع فراهم می‌کند، این فرهنگ باید در جامعه نهادینه شود.

به گزارش ایرنا، یاسر امیرسرداری در جلسه کمیته مناسب‌سازی که در فرمانداری بروجرد برگزار شد، با انتقاد از مناسب‌سازی نکردن معابر و اماکن عمومی برای دسترسی آسان شهروندان معلول به خدمات اجتماعی، اظهار داشت: تفرجگاه‌ها، اماکن و معابر برای حضور و استفاده افراد دارای معلولیت، مناسب‌سازی خواهد شد.

وی با تاکید بر رعایت حقوق شهروندی و برقراری عدالت اجتماعی، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم در حوزه ماموریتی این نواقصی که در زمینه مناسب‌سازی برای معلولان وجود دارد، را برطرف کنیم.

امیرسرداری افزود: با وجود هفت هزار معلول در این شهرستان و جمعیت جانبازان و سالمندان امروزه اهمیت مناسب بودن فضاهای شهری برای گروه‌های مختلف استفاده کننده از این فضاها، بر کسی پوشیده نیست.

وی تصریح کرد: کاربری‌های شهری مناسب و کارآمد نه تنها می‌تواند موجب ارتقای کیفیت محیط شهری شود، بلکه می‌تواند تاثیر مطلوبی بر ذهن شهروندان و به‌ویژه معلولان و جانبازان بگذارد.
معاون فرماندار بروجرد خاطرنشان کرد: برخی مدیران احساس مسوولیت و دلسوزی که باید در مورد مسئله مناسب‌سازی وجود داشته باشد را ندارند و حتی در کمیته مربوطه هم شرکت نمی‌کنند.
امیر سرداری با بیان اینکه ادارات، بانک‌ها و دستگاه‌های مختلف باید مقررات مناسب‌سازی را رعایت کنند، افزود: مناسب‌سازی سطح شهر برای معلولان بسیار لازم و ضروری است.
معاون عمرانی فرمانداری بروجرد بیان کرد: خیلی از ساختمان‌ها در زمان قدیم ساخته شده و کارها بدون توجه به افق دید آینده انجام شده استمدیران ادارات نیز نسبت به مناسب‎سازی اداره خود اقدام کنند.
امیرسرداری ادامه داد: در راستای مناسب‎ سازی اقداماتی انجام شده ولی با استانداردهای جهانی فاصله داریم، مناسب بسازی نه تنها برای معلولان برای افراد سالم نیز مناسب نیست.
وی عنوان کرد: همه دستگاه‎ها در این راستا موظف هستند که محیط مناسب داشته باشند و فرهنگ مناسب سازی باید در جامعه و خانواده‌ها نهادینه شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مجیدرضا نوروزی

۱۱ هزار حامی از ایتام تحت پوشش کمیته امداد بروجرد حمایت می‌کنند

محمد نوروزی ، خبرنگار بحرالعلوم نیوز ، 31 شهریور1401

رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه ۲ بروجرد گفت: ۱۱ هزار و ۱۰۱ حامی از کودکان تحت پوشش کمیته امداد اعم از ایتام و محسنین حمایت و ماهانه مبلغی را به حساب فرزندان معنوی خود واریز می کنند.

جمشید باجلان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اکنون ۱۰۰ کودک در لیست انتظار برای دریافت حامی قرار دارند که در صورت پیدا شدن داوطلب برای تحت حمایت قرار دادن این تعداد، آنها نیز بصورت فرزندان معنوی حامیان خود، مورد حمایت قرار می گیرند و ماهانه مبلغی برای آنها واریز خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در مجموع یک هزار و ۵۶۹ کودک اعم از کودکانی تحت حمایت طرح ایتام و محسنین توسط خیرین، حمایت می شوند، بیان کرد: میزان و مبلغ حامیان به توان مالی آنها بستگی دارد ولی بطور میانگین می توان گفت حامیان بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان در ماه به حساب فرزندان معنوی خود واریز می کنند.

رییس کمیته امداد منطقه ۲ بروجرد یادآور شد: آمار کودکان تحت پوشش کمیته امداد در ایتام و محسنین، متغیر و شناور است ولی می توان گفت تعداد ورودی های این نهاد حمایتی ها بیشتر از خروجی آن است و همکاری و مساعدت خیرین و حامیان این کودکان در کمک به این نهاد حمایتی بسیار اثرگذار است.

وی با بیان اینکه دختران معمولا تا ۲۰ سالگی و پسران تا ۱۸ سالگی تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند، گفت: حامیان و افراد علاقه مند به داشتن فرزندان معنوی می توان برای کمک و تحت حمایت قرار دادن کودکان تحت پوشش کمیته امداد بروجرد می توانند به واحد اکرام این نهاد حمایتی واقع در خیابان مدرس مراجعه کنند. 

طرح اکرام ایتام مختص کودکانی است که پدر خود را از دست داده اند.طرح محسنین مربوط به کودکانی است که یا پدر و مادر از یکدیگر جدا شده اند و تحت سرپرستی مادرشان هستند و یا آن که پدرشان در قید حیات است، اما به دلیل بیماری قادر به تامین معاش خانواده نیست. تشخیص نیازمند بودن این خانواده ها توسط کارشناسان کمیته امداد انجام می شود.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
مجیدرضا نوروزی

اجرای ۱۱۷ برنامه در طول هفته دفاع مقدس در بروجرد

مجیدرضا نوروزی ، مدیرمسئول و خبرنگار بحرالعلوم نیوز ،  31 شهریور 1401

سرهنگ احمد حسنوند روز پنجشنبه در اولین روز از هفته دفاع مقدس در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: در هشت سال جنگ تحمیلی، ملت سلحشور ایران اسلامی برای حفاظت و حراست از میهن و دفاع از ارزشها در برابر دشمن ایستادند و دوران دفاع مقدس یکی از برجسته ترین افتخارات در طول تاریخ انقلاب است.

وی افزود: دفاع مقدس، گنجینه ای ارزشمند از جلوه های ایثار، فداکاری، رشادت، شهامت، شجاعت و دلاوری بود که هیچگاه دلاوری های رزمندگان اسلام برای دفاع از وطن فراموش نخواهد شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد بیان کرد: رزمندگان در دوران دفاع مقدس با اراده قوی، توکل بر خدا و اطاعت از فرامین امام خمینی(ره) توانستند دشمن را شکست دهند و امروز دفاع مقدس الگویی برای بسیاری از کشورهایی شده است که تلاش دارند با ایستادگی، دشمن خود را به عقب برانند.

سرهنگ حسنوند با اشاره به اینکه در هفته دفاع مقدس ۱۱۷ برنامه مختلف در بروجرد برگزار می شود، اضافه کرد: اجرای رژه موتوری، دیدار با امام جمعه، غبار روبی گلزار شهدا، روایت گری، برگزاری مسابقات ورزشی، اجرای گشت رضویون، برپایی ایستگاه های صلواتی، کوهپیمایی، اجرای سرود خیایانی، برگزاری مسابقات کتابخوانی، برگزاری جشنواره ورزشی و توزیع کمک مومنانه از مهمترین برنامه های اجرایی طی این هفته است.

وی ادامه داد: همچنین برپایی میز خدمت، اکران فیلم، اعزام گروه های پزشکی به مناطق محروم از دیگر برنامه های هفته دفاع مقدس است و همزمان با هفته دفاع مقدس چهار پروژه عمرانی شامل حوزه مقاومت، پایگاه مقاومت خواهران و برادران، کانال آب بر افتتاح می شود.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
مجیدرضا نوروزی

غبار روبی گلزار شهدای بروجرد به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

مریم خاکی ، خبرنگار بحرالعلوم نیوز ، 31 شهریور 1401

غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهدای بروجرد در اولین روز از هفته دفاع مقدس و اجرای ۱۱۷ برنامه در این هفته سرخط اخبار مهم شهرستان بروجرد در روز پنجشنبه ۳۱ شهریورماه است.

گلزار شهدای بروجرد به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور امام جمعه و فرماندهان نظامی و انتظامی و اقشار مختلف مردم و خانواده های معظم شهدا غبارروبی و عطر افشانی شد.

شرکت کنندگان با حضور در گلزار شهدا با قرائت فاتحه و صلوات با آرمان های شهدا و انقلاب تجدید میثاق کردند.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
مجیدرضا نوروزی

دوران دفاع مقدس گنجینه ارزشمندی برای یادآوری رشادت‌های رزمندگان است

محمد نوروزی ، خبرنگار بحرالعلوم نیوز ، 31 شهریور1401

به گزارش روابط عمومی دفتر امام جمعه بروجرد، حجت الاسلام سید علی حسینی در دیدار جمعی از نیروهای مسلح شهرستان که به مناسبت هفته دفاع مقدس در دفتر امام جمعه برگزار شد، اظهار داشت: حکومت ستمشاهی حکومتی بی اراده،بی هویت و ذلیل در مقابل بیگانگان بود.
وی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره)حکومت اسلامی را بر پایه اشاعه و احیا اهداف اسلام بنا نمود، بیان کرد: دشمنان اسلام و نظام از همان بدو پیروزی انقلاب سعی داشتند ارکان حکومت اسلامی را تضعیف کنند، اما با لطف الهی و رهبری خردمندانه امام خمینی(ره) این توطئه ها و خواب ها ناکام ماند و درخت انقلاب روز به روز تنومندتر و قوی تر شد.

امام جمعه بروجرد گفت: دوران دفاع مقدس گنجینه ای ارزشمند برای یادآوری و معرفی رشادت و ایثار رزمندگان در دفاع از آب و خاک ایران اسلامی است.
حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه دشمنان اسلام و انقلاب جنگ را بر ایران تحمیل کردند که با این اقدمات هم راه به جایی نبردن، یادآور شد: جوانان با ایثار و از خودگذشتگی و با امکانات محدود در مقابل دشمنان ایستادگی و مقاومت کردند.
وی با بیان اینکه امروز ایران اسلامی در پیشرفت های نظامی دستاوردهای ارزشمندی دارد، اضافه کرد: امروز روسیه نیز پهباد ساخت جوانان ایران اسلامی را خریداری کرده و این نشان از پیشرفت ایران در عرصه نظامی و دفاعی دارد.
امام جمعه بروجرد با اشاره به اینکه جوانان شجاع و ایثارگر این مرزوبوم تربیت یافته مکتب اسلام، انقلاب، امام راحل(ره) و رهبری هستند، گفت: امروز سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی الگویی برای آزادی خواهان جهان است.
وی گفت: مردم ولایی، متعهد و انقلابی ایران اسلامی تا پای جان پای انقلاب، شهدا و فرامین مقام معظم رهبری خواهند ماند و صف خود را از اغتشاشگران و هنجارشکنان جدا خواهند کرد.  
حجت الاسلام حسینی با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی روز به روز در زمینه های مختلف دارای پیشرفت های چشمگیری خواهد شد، خاطر نشان کرد: مردم ولایی، متعهد و انقلابی ایران اسلامی تا پای جان پای انقلاب، شهدا و فرامین مقام معظم رهبری خواهند ماند و صف خود را از اغتشاشگران و هنجارشکنان جدا خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه امروز در کشور ما مشکلات اقتصادی وجود دارد که بخشی از این مشکلات ناشی از تحریم ها است، افزود: با پیشرفت های روز افزون ایران اسلامی در همه زمینه ها این مشکلات را مرتفع خواهیم کرد.
امام جمعه بروجرد در پایان با اشاره به اینکه مدیران و مسوولان باید مومن، توانمند، دلسوز و کارآمد باشند، تصریح کرد: مدیری که دغدغه خدمت به مردم را نداشته باشد، مدیر نیست و دلش برای مردم نخواهد سوخت، لذا انتظار می رود مدیرانی در شأن جمهوری اسلامی که دغدغه خدمت به مردم را داشته و تنها نگاهشان به ساعت برای اتمام فعالیت نباشد، انتخاب شوند.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
مجیدرضا نوروزی

زمین آموزشی گلف در بروجرد احداث می شود

مجیدرضا نوروزی ، مدیرمسئول و خبرنگار بحرالعلوم نیوز ،  31 شهریور 1401

رییس هیات گلف لرستان از امضای تفاهم نامه با ورزش وجوانان بروجرد جهت احداث زمین آموزشی گلف در این شهرستان خبرداد.

مجید ترابی نژاد با اشاره به  جلسه   خود با سعید رشنو سرپرست  ورزش و جوانان  بروجرد در خصوص  تفاهم نامه واگذاری زمین به متراژ ۱۵۰۰ متر مربع جهت احداث زمین آموزشی گلف در این شهرستان  ، اظهار کرد:  این زمین آموزشی گلف در میدان ایثار جنب سالن ژیمناستیک شهید ترابی با اعتبار ۱۰۰ میلیون تومان  احداث خواهد شد.

رییس هیات گلف لرستان با بیان اینکه امیدواریم  با هماهنگی به عمل آمده شاهد شکوفایی این رشته ورزشی در شهرستان بروجرد باشیم، افزود: همچنین  حکم رئیس گلف شهرستان بروجرد خانم معصومه کریمی به مدت ۴ سال دیگر تمدید شد.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
مجیدرضا نوروزی

ونایی بروجرد، قطب تولید خیار شور

محمد نوروزی ، خبرنگار بحرالعلوم نیوز ، 30 شهریور1401

منطقه ونایی بروجرد قطب تولید بهترین و با کیفیت‌ترین خیارشور در کشور است.
خیار سبز محصول غالب کشاورزان ونایی است.
مسئول جهاد کشاورزی اشترینان خاک حاصلخیز، آب شیرین و هوای خنک این منطقه را عامل اصلی تولید خیار شور بی نظیر در این منطقه عنوان کرد.
شهاب پیردایه گفت:۲۵۰ کارگاه خانگی تولید خیار شور به صورت سنتی و ۲۰ کارگاه به صورت صنعتی و نیمه صنعتی در روستای ونایی به کار تولید خیار شور مشغولند و اقتصاد روستا به تولید و صادرات این محصول متکی است.
منطقه ونایی بروجرد سالانه بیش از ۷ هزارتن خیارشور تولید می‌کند که با برنامه ریزی درست و حمایت مسئولان قابلیت افزایش چند برابری تولید را هم دارد.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
مجیدرضا نوروزی

راه اندازی مرکز رشد و فناوری شهرستان بروجرد

مریم خاکی ، خبرنگار بحرالعلوم نیوز ، 30 شهریور 1401

رئیس دانشگاه آیت الله بروجردی لرستان از راه اندازی مرکز رشد و فناوری شهرستان بروجرد با همکاری پارک علم و فناوری استان خبر داد.

احسان یاوری گفت: در این مرکز شرکت های دانش بنیان و فناور استقرار خواهند یافت.

وی ابراز امیدواری کرد: با افتتاح این مرکز قدم بزرگی برای حمایت از واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان برداشته شود.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
مجیدرضا نوروزی

امام جمعه موقت بروجرد: پیاده روی اربعین تجلی عشق و ارادت به مکتب حسین است

مجیدرضا نوروزی ، مدیرمسئول و خبرنگار بحرالعلوم نیوز ،  25 شهریور 1401

حجت الاسلام «محمدعلی اسدی نسب»، در خطبه های نمازجمعه این هفته بروجرد(25شهریور) با تسلیت اربعین حسینی اظهارداشت: حضور ۲۰ میلیون نفر در کشور عراق نشان از وحدت و همبستگی بین شیعه از دورترین کشورهای اسلامی است.

امام جمعه موقت بروجردحضور مسلمانان جهان اسلام در مراسم پیاده روی اربعین را تجلی عشق و ارادت به مکتب حسین(ع) عنوان کرد و افزود: زائران اربعین در سایه عشق به اهل بیت(ع) و امام حسین(ع) ۳۰۰کیلومتر از نجف تا کربلا را در سایه شوق و عشق و ارادت پیاده روی می کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه توجه به آثار و برکات اربعین ضروری است، عنوان کرد: خودسازی و تقویت روحیه معنوی از برکات پیادده روی اربعین است.

ضرورت توجه به آثار و برکات گنجینه دفاع مقدس

حجت الاسلام اسدی نسب در بخش دیگری از سخنانش هفته دفاع مقدس را گرامی داشت و گفت: باید از این گنجینه ارزشمند در راستای تربیت و هدایت نسل جوان بهره مند شد.

وی بر ضرورت خدمت خالصانه به مردم تأکید کرد و اظهارداشت: عزل و نصب مدیران بر مبنای توانمندی افراد و شرایط شهرستان بروجرد مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه موقت بروجرد این شهرستان را محل علم و تمدن خواند و بیان کرد: باید از توانایی افراد متخصص، متفکر، متعهد و کاردان در سطوح مختلف مدیریتی استفاده شود.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
مجیدرضا نوروزی